Covid-update

Beste spelers, ouders, supporters,

De code oranje van COVID-19 stuurt onze planning, en ook die van vele andere sportclubs, grondig in de war. Wedstrijden spelen boven de 12 jaar gaat tijdelijk niet, supporteren jammer genoeg dus ook niet.
Toch is er een “gaatje” in de regeling ! We mogen namelijk nog altijd trainen, zij het zonder contact. Na overleg met al onze trainers zijn we tot de conclusie gekomen dat zij dat allemaal zien zitten. Met andere woorden, onze clubwerking valt niet stil. En dat is voor KGZV zeer belangrijk, de spelers hun favoriete sport kunnen aanbieden. We zijn onze trainers daar dankbaar voor !

We zullen onze spelers dus op een “creatieve” wijze hun skills laten oefenen, zodat we paraat staan als code oranje weer overgaat in code geel. De Gentse laat zich niet uit het lood slaan, maar is natuurlijk wel voorzichtig.

Aan iedereen vragen wij om de basisregels te respecteren. Bezoek kunnen wij jammer genoeg nog niet toestaan op de trainingen in de Rooigem, maar we proberen ook hier creatief te zijn, onderandere met ontmoetingen voor jeugdspelers onder de 12 jaar, zoals komende zaterdag. Ook daar moeten wij jammer genoeg vragen om het aantal supporters te beperken tot het eigen gezin.

Mogen wij uitdrukkelijk vragen om de trainer te verwittigen als je niet aanwezig zal zijn op een training ? Dit is en blijft in deze covid-tijden ZEER belangrijk om het aantal spelers in te schatten.

Om alles een beetje vlot te laten verlopen hebben we tijdelijk enkele verschuivingen gedaan. Zo ka iedere groep trainen zonder contact. Dit is het nieuwe trainingsschema tijdens code oranje dat ingaat vanaf DO 15 OKT

maandag
Rooigem: 17.30-19u: U9, U11, U13
Lago : 21.30-23u : Heren + Green Horns

dinsdag
Strop : 18.30-20u : U15 + U17
Rooigem : 20.30-22.30u : Dames

donderdag
Rooigem : 20.30-22u : Dames + U17
Lago : 21-23u : Heren

vrijdag
Rooigem : 17.30-19u : U9, U11, U13
Lago: 20.30-22u : Dames + U17

zaterdag
Rooigem : 12-13.30u : U11, U13, U15

Veel succes aan spelers en trainers.
Sorry voor onze supporters, we hopen jullie snel en gezond terug te zien aan de kant van het bad !

#Staysafe

Koen Colpaert, voorzitter KGZV

Dit vind je misschien ook leuk...